Terugblik op de Nationale Kunstdagen in Rotterdam Ahoy van zaterdag 12 en zondag 13 november. Ik exposeerde met een ruim aantal werken waaronder ook mijn meest recente schilderijen.

Meer informatie over de beurs kan je vinden op www.kunstdagen.nl. 

Er exposeren meer dan 200 kunstenaars, die door het publiek en deskundigen hoog worden gewaardeerd. Bezoekers kunnen in november genieten van meer dan 2.000 kunstwerken. Bijna elke kunstvorm is vertegenwoordigd: schilderijen, keramiek, tekeningen, fotografie, bronzen beelden, houten objecten, sieraden, textielkunst en nog veel meer disciplines worden geëxposeerd en te koop aangeboden door de makers van de kunstwerken zelf.  

Officiële beursopening door Jan des Bouvrie
De officiële opening van de zevende Nationale Kunstdagen vindt op zaterdag 12 november om 12.00 uur plaats door Jan des Bouvrie: Nederlands meest bekende interieur ontwerper, ambassadeur van Stichting Kunstweek en groot kunstliefhebber. 
 

Op de kunstdagen van 2015.

Op de kunstdagen van 2015.